Werken bij High Quality

Sales of recruitment talent? Wij geven beiden een plek. 

Bij veel recruitment organisaties ben je verantwoordelijk voor zowel sales als recruitment. Bij ons niet. Wij geloven dat iedereen ergens goed in is. En specifieke talenten heeft. We laten je dan ook graag doen waar je goed in bent. Is relatiebeheer, sales en business development jouw ding? Dan is de functie van  accountmanager voor jou gemaakt. Zie je het als jouw persoonlijke uitdaging om iedere keer de juiste kandidaat aan de juiste vacature te linken? Dan is de functie van recruiter iets voor jou. In teamverband komen alle talenten samen en werken wij samen aan de perfecte match.  

Met 20 jaar, een schat aan ervaring. En nog steeds zijn wij jong.

Met 20 jaar recruitment ervaring zijn wij gepokt en gemazeld. En maken wij elke dag onze garanties waar. Ons team is daarentegen nog net zo fris, jong en dynamisch als 18 jaar geleden. Elk jaar beginnen er nieuwe trainees, die de toekomst van onze organisatie weer weten in te vullen. Een ideale mix van nieuwe energie en uitgebreide ervaring.

Passen wij bij jou?

Elk bedrijf is anders, net als elke bedrijfscultuur. Wie wij zijn? Wij zijn nuchter, betrokken, enigszins direct en onderling informeel. We nemen elkaar serieus, maar onszelf niet te serieus. Een goed gevoel voor humor, maar ook voor verhoudingen. Wij werken hard, maar lachen net zo vaak. 

Vacature: Office & Operations Manager

Ter ondersteuning en uitbreiding van ons groeiende team zijn wij op zoek naar een office & operations manager. Je maakt onderdeel uit van een jong en ervaren team, wat erg betrokken is. Direct in de communicatie, met een bijzonder gevoel voor humor en onderling een sterke band heeft met elkaar. Bij ons moet je niet op je mondje gevallen zijn. We zijn op zoek naar een mens gericht persoon. Je staat volwassen in het leven staat en kijkt op dezelfde manier naar je werk. Je bent nuchter, met een positieve kijk op zaken. Je kunt zelfstandig je werk doen, en durft anderen aan te spreken. Je kunt om hulp te vragen wanneer dit nodig is en weet de juiste prioriteiten te stellen. Bekijk de vacature via onderstaande button:

Office & Operations Manager

Heb je interesse? Neem contact met ons op!